Suchen & Buchen

Buchen

Een blik op onze voorwaarden

Gezinsvakantiepark

Jachthaven en Camping Eldorado is bedoeld voor jong en oud. Groepen jongeren zonder begeleiding worden echter niet toegelaten. Indien de samenstelling van uw gezelschap in onze ogen in conflict is met de sfeer en uitstraling van ons park, behouden wij ons het recht uw reservering niet te accepteren. Legitimatie bij verblijf op het park is verplicht.

Recronvoorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de RECRON-voorwaarden ‘landrecreatie’ van toepassing, alsmede het huishoudelijk reglement van Jachthaven en Camping Eldorado. Iedereen die op het park verblijft, wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn. Zowel de RECRON-voorwaarden als het huishoudelijk reglement kunnen u bij het sluiten van de overeenkomst op uw verzoek kosteloos worden toegestuurd of zijn te downloaden via onze website.

Bekijk hieronder de Recronvoorwaarden voor:

Toeristische plaatsen

Seizoensplaatsen

HISWA Algemene Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten zijn de HISWA Algemene Voorwaarden van toepassing, alsmede het huishoudelijk reglement van Jachthaven en Camping Eldorado. Iedereen die op het park verblijft wordt geacht hiervan op de hoogte te zijn. Zowel de HISWA Algemene Voorwaarden als het huishoudelijk reglement kunnen u bij het sluiten van de overeenkomst op uw verzoek kosteloos worden toegestuurd of zijn te downloaden via onze website.

Bekijk hier de HISWA Algemene Voorwaarden

Huishoudelijk reglement

Bekijk hier ons huishoudelijk reglement.

Bekijk hier hier het reglement van de haven.

Reserveren Camperplaats

Wanneer u een camperplaats reserveert via onze site bent u verplicht om binnen 24 uur het complete bedrag van de reservering betaald te hebben via iDeal.
Na het plaatsen van uw reservering ontvangt u zo spoedig mogelijk de bevestiging met daarin de betaallink.
Betaalt u niet of te laat. Dan kan het zo zijn dat u plaats reeds vergeven is.